fbpx

Designobject Angelo O
Een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegante lijnen en een verfijnde afwerking zijn de kenmerken van Angelo O. Angelo O is het kleine broertje en het schaalmodel van de internationaal bekroonde ronde tafel Angelo M.

 

100% vakmanschap
Het marmer wordt zorgvuldig geselecteerd om het verlies van materiaal tijdens de productie te minimaliseren. Elk object wordt met de hand afgewerkt en onderaan gesigneerd. Het ontwerp onthult passie en vakmanschap om eenvoud en multifunctionaliteit na te streven. Angelo O kan ideaal gebruikt worden als taartschotel, kaasplank of om andere delicatessen te serveren.

 

Esthetisch en functioneel
De basis van Angelo O zorgt voor een elegante uitstraling en vergemakkelijkt het vasthouden van het object tijdens gebruik. De collectie is verkrijgbaar in drie verschillende maten en negen soorten marmer, met een gepolijste, matte afwerking. Door het natuurlijke karakter van het marmer is elk stuk uniek.

 

Angelo O wordt geleverd in een prachtige houten geschenkdoos om uw dierbaren te verrassen.

Serveerschaal / Taartschotel

 

Afmetingen:

ø 32 x 2 cm h
ø 32 x 15 cm h
ø 26 x 22,50 cm h

 

Standaard hebben we 9 marmersoorten in de collectie: Kyknos, Grafite, Travertino Rosso, Grey Saint Laurent, Picasso Green, Port Saint Laurent, Travertino Silver, Rosso Lepanto and Bianco Statuarietto.

Vraag hier eenvoudig en snel een richtprijs aan of zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt voor Angelo O – taartschotel.

Vind Angelo O – taartschotel in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Angelo O – taartschotel kan terugvinden.