Het tafelontwerp Angelo M is de essentie van een ronde of ovale tafel in natuursteen, een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegant belijning en verfijnde afwerking. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding zorgt voor een stabiel geheel.

Om het marmer in zijn meest expressieve karakter te tonen zijn er verschillende afwerkingen mogelijk (gepolijst, gezoet, geborsteld, gefrijnd, gestraald en geborsteld). De basiscollectie omvat negen verschillende marmersoorten en verschillende afmetingen. Op aanvraag kan dit ontwerp in bijna elke marmersoort en op maat uitgevoerd worden.

 

Deze tafel is perfect bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving. Gezien de tafel steunt op één centrale voet kan er gemakkelijk een extra zitplaats gecreëerd worden. Uitgevoerd in harde natuursteen, geschikt voor buitengebruik, is dit ontwerp ook een ideale tuintafel.

 

 

Angelo M/R 130 : ø 130 x 75 cm

Angelo M/R 160 : ø 160 x 75 cm

Angelo M/R 180 : ø 180 x 75 cm

Angelo M/O 210 : 210 x 135 x 75 cm

Angelo M/O 250 : 250 x 160 x 75 cm

Angelo M/O 290 : 290 x 160 x 75 cm

 

De basiscollectie is beschikbaar in volgende marmersteensoorten met een verzoette afwerking: Kyknos, Grafite, Travertino Rosso, Grey Saint Laurent, Picasso Green, Port Saint Laurent, Travertino Silver, Rosso Lepanto and Bianco Statuarietto.

 

Op aanvraag zijn andere formaten, afwerkingen en marmersteensoorten mogelijk.

 

Angelo M werd bekroond met de prestigieuze Good Design Award in Chicago USA (2018).

Angelo M werd bekroond met een “People’s Choice” AZ Award (2019).

Angelo M is genomineerd voor een German Design Award (2020).

Vraag hier eenvoudig en snel een richtprijs aan of zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt voor Angelo M – tafel

   

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk het fragment over de Contemporary Design Market van het Journaal Laat 28092019 waar ontwerper Leo Aerts zijn visie over recyclage uit de doeken doet.

Leo Aerts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier het interview met Leo Aerts over het belang van duurzame, karaktervolle materialen. Kwaliteit moet altijd en overal primeren op kwantiteit. (© Antwerp Powered By Creatives)

Vind Angelo M – tafel in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Angelo M – tafel kan terugvinden.