fbpx

Angelo M design tafel

Angelo M, de essentie van een ronde of ovale design tafel in marmer, kenmerkt zich door een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegante belijning en verfijnde afwerking. Design en vakmanschap vloeien naadloos samen en vormen de basis van deze tafelcollectie die bekroond werd met internationale design awards.

 

100% vakmanschap

Bij Alinea Design Objects werken we iedere tafel aan alle zijden met de hand af, waardoor de twee elementen, voet en blad, samen één geheel vormen. Om het marmer in zijn meest natuurlijk karakter te tonen voorzien wij standaard een verzoete afwerking.

 

Outdoor genieten

Voor outdoor liefhebbers is er een buitenversie van deze design tafel, met een gezandstraalde afwerking aan het oppervlak, bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

 

Esthetisch en functioneel

Angelo M is perfect bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving. De vormgeving biedt functionele voordelen, zoals optimale bewegingsvrijheid. Voor een makkelijk onderhoud wordt iedere tafel in ons atelier behandeld met een kleurloze vlekstop waarbij het marmer zijn natuurlijk karakter behoudt.

 

Het Angelo M effect

Breng je gasten samen rond een uniek meubelstuk en geniet van het gezelschap. Wedden dat deze blikvanger meteen het gespreksonderwerp aan tafel wordt?

Ronde tafel

Angelo M/R 130: ø 130 x 75 cm

Angelo M/R 160: ø 160 x 75 cm

Angelo M/R 180: ø 180 x 75 cm

 

Ovale tafel

Angelo M/O 210: 210 x 135 x 75 cm

Angelo M/O 250: 250 x 160 x 75 cm

Angelo M/O 290: 290 x 160 x 75 cm

 

Standaard hebben we 9 marmersoorten in de collectie: Kyknos, Grafite, Travertino Rosso, Grey Saint Laurent, Picasso Green, Port Saint Laurent, Travertino Silver, Rosso Lepanto and Bianco Statuarietto.

 

Op aanvraag zijn andere afmetingen, afwerkingen en marmersoorten mogelijk.

 

Bekroonde design tafel

  • Good Design Award – Chicago, USA (2018)
  • People’s Choice AZ Award – Toronto, Canada (2019)
  • German Design Award – Frankfurt, Germany (2020)
Vraag hier eenvoudig en snel een richtprijs aan of zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt voor Angelo M – tafel.

Vind Angelo M – tafel in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Angelo M – tafel kan terugvinden.