fbpx

Het tafelontwerp Angelo M is de essentie van een ronde of ovale tafel in natuursteen, een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegante belijning en verfijnde afwerking. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding zorgt voor een stabiel geheel.

 

Om het marmer in zijn meest expressieve karakter te tonen zijn er verschillende afwerkingen mogelijk (gepolijst, gezoet, geborsteld, gefrijnd, gestraald en geborsteld). De standaardcollectie omvat negen verschillende marmersoorten en verschillende afmetingen. Op aanvraag kan dit ontwerp in bijna elke marmersoort en op maat uitgevoerd worden.

 

Deze tafel is perfect bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving. Gezien de tafel steunt op één centrale voet kan er gemakkelijk een extra zitplaats gecreëerd worden. Voor buitengebruik adviseren wij de gezandstraalde afwerking met aangepaste geïmpregneerde vlekstop, bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Ronde tafel

Angelo M/R 130: ø 130 x 75 cm

Angelo M/R 160: ø 160 x 75 cm

Angelo M/R 180: ø 180 x 75 cm

 

Ovale tafel

Angelo M/O 210: 210 x 135 x 75 cm

Angelo M/O 250: 250 x 160 x 75 cm

Angelo M/O 290: 290 x 160 x 75 cm

 

Standaard hebben we volgende 9 marmersoorten in de collectie: Kyknos, Grafite, Travertino Rosso, Grey Saint Laurent, Picasso Green, Port Saint Laurent, Travertino Silver, Rosso Lepanto and Bianco Statuarietto.

 

Op aanvraag zijn andere afmetingen, afwerkingen en marmersoorten mogelijk.

 

Awards

  • Good Design Award – Chicago, USA (2018)
  • People’s Choice AZ Award – Toronto, Canada (2019)
  • German Design Award – Frankfurt, Germany (2020)
Vraag hier eenvoudig en snel een richtprijs aan of zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt voor Angelo M – tafel.

Vind Angelo M – tafel in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Angelo M – tafel kan terugvinden.