fbpx

Angelo M design kruk
De Angelo M kruk is geïnspireerd op de voet van de Angelo M tafel. Deze weerspiegelt het ontwerp en creëert zo een samenhangende uitstraling. Het zitoppervlak is doordacht gevormd om de contouren van het lichaam te volgen, waardoor een harmonieuze verbinding tussen comfort en esthetiek ontstaat.

 

Buiten genieten
Ontdek het plezier van buiten genieten met de veelzijdige Angelo M kruk. De kruk nodigt je uit om van natuurlijke schoonheden te genieten en is zo een perfecte toevoeging aan elke design tuin of patio. Verkrijgbaar in negen verschillende soorten natuurstenen, voegen ze een speels element toe aan je ‘al fresco’ momenten.

 

Meesterlijk vakmanschap
Ontworpen om naadloos zowel binnen als buiten te integreren, past de Angelo M kruk perfect in elke omgeving. Ieder design stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en aandacht voor detail. De krukken worden individueel gemaakt en volledig met de hand afgewerkt. Het bovenoppervlak en de rand zijn zorgvuldig verzoet, wat resulteert in een glad en comfortabel zitgedeelte.

 

Blijvende Elegantie
De krukken hebben een subtiel afvoergaatje om te zorgen dat regenwater gemakkelijk wegloopt en het oppervlak snel droogt. Met een gewicht van 35 kg biedt de kruk uitzonderlijke stabiliteit, zelfs in stormachtige omstandigheden, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor je terras of tuin. Zowel de Angelo M tafels als krukken zijn behandeld met een kleurloze vlekstop, waardoor het natuurlijke karakter van het marmer behouden blijft en langdurige bescherming tegen vlekken en verschillende weersomstandigheden wordt geboden.

Angelo M kruk: ø 35 x 47 cm

 

We hebben standaard 9 marmersoorten in de collectie: Kyknos, Grafite, Travertino Rosso, Grey Saint Laurent, Picasso Green, Port Saint Laurent, Travertino Silver, Rosso Lepanto en Bianco Statuarietto.

 

Op aanvraag zijn verschillende formaten, afwerkingen en soorten marmer mogelijk.

 

Vraag hier eenvoudig en snel een richtprijs aan of zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt voor Angelo M – kruk.

Vind Angelo M – kruk in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Angelo M – kruk kan terugvinden.