fbpx

Angelo M hoge tafel: verhoog uw culinaire ervaringen

Til uw culinaire ervaringen naar nieuwe hoogten met de Angelo M hoge tafel. Deze hoge tafel is elegant ontworpen om verfijning te combineren met functionaliteit en maakt zo van uw keuken de ideale plek voor ontbijt of het aperitief. De Angelo M-collectie kenmerkt zich door een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegante lijnen en een verfijnde afwerking. Ontwerp en vakmanschap vloeien naadloos samen en vormen de basis van deze internationaal bekroonde tafelcollectie.

 

100% vakmanschap

Bij Alinea Design Objects werken we elke tafel met de hand af aan alle zijden, zodat de twee elementen, basis en bovenkant, samen een geheel vormen. Om het marmer in zijn meest natuurlijke karakter te tonen, bieden we standaard een gepolijste afwerking aan.

 

Outdoor genieten

Met een gezandstraalde afwerking is het bestand tegen verschillende weersomstandigheden, ideaal voor bijeenkomsten op het terras of bij het zwembad, en voegt het stijl en functionaliteit toe aan elke buitenbijeenkomst.

 

Esthetisch en functioneel

Het ontwerp biedt functionele voordelen, zoals optimale bewegingsvrijheid. Voor eenvoudig onderhoud wordt elke tafel in onze werkplaats behandeld met een kleurloze vlekstop, zodat het marmer zijn natuurlijke karakter behoudt.

 

Het Angelo M-effect

Verzamel rond dit karakteristieke meubelstuk met uw gasten en geniet samen van het moment. De kans is groot dat deze blikvanger meteen gesprekken opwekt.

Angelo M/H 90: ø 90 x 92 cm | ø 35-7/16″ x 36-1/4″

Angelo M/H 100: ø 100 x 92 cm | ø 39-3/8″ x 36-1/4″

Angelo M/H 110: ø 110 x 92 cm | ø 43-5/16″ x 36-1/4″

 

We hebben standaard 9 marmersoorten in de collectie: Kyknos, Grafite, Travertino Rosso, Grey Saint Laurent, Picasso Green, Port Saint Laurent, Travertino Silver, Rosso Lepanto en Bianco Statuarietto.

 

Op aanvraag zijn verschillende formaten, afwerkingen en soorten marmer mogelijk.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt voor Angelo M hoge tafel.

Vind Angelo M hoge tafel in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Angelo M hoge tafel kan terugvinden.