fbpx

Imm Keulen staat om de hoek en we zijn in volle voorbereiding voor de presentatie van ons nieuwe tafelontwerp Angelo M! Angelo M is meerdere keren internationaal bekroond, met de German Design Award als laatste toevoeging. Internationaal bekend, imm cologne is één van de belangrijkste interieur beurzen voor professionals in de industrie.

 

Van harte welkom op onze stand D-011 in hal 3.1 van 13 t.e.m. 19 januari!

 

Tijdens de beurs worden de alreeds iconische tafel Angelo M en nieuwste salontafels beiden in Kyknos marmer getoond.

 

Het tafelontwerp Angelo M is de essentie van een ronde of ovale tafel in natuursteen, een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegant belijning en verfijnde afwerking. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding zorgt voor een stabiel geheel.

 

Om het marmer in zijn meest expressieve karakter te tonen zijn er verschillende afwerkingen mogelijk (gepolijst, gezoet, geborsteld, gefrijnd, gestraald en geborsteld). De basiscollectie omvat negen verschillende marmersoorten en verschillende afmetingen. Op aanvraag kan dit ontwerp in bijna elke marmersoort en op maat uitgevoerd worden.

 

Deze tafel is perfect bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving. Gezien de tafel steunt op één centrale voet kan er gemakkelijk een extra zitplaats gecreëerd worden. Uitgevoerd in harde natuursteen, geschikt voor buitengebruik, is dit ontwerp ook een ideale tuintafel.