fbpx

Angelo M, het tafelontwerp van interieurarchitect Leo Aerts, heeft een Good Design Award 2018 ontvangen in Chicago USA.

 

Opgericht in 1950 door Eero Saarinen, Charles en Ray Eames, Edgar Kaufmann jr., Good Design is de oudste en één van de belangrijkste prijzen wereldwijd voor excellent design. Dit jaar waren er internationale inzendingen uit meer dan 47 verschillende landen.

 

Het tafelontwerp Angelo M is de essentie van een ronde tafel in natuursteen, een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegante belijning en verfijnde afwerking. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding zorgt voor een stabiel geheel.

 

Om het marmer in zijn meest expressieve karakter te tonen zijn verschillende afwerkingen mogelijk (gepolijst, gezoet, geborsteld, gefrijnd, gestraald en geborsteld). De basiscollectie omvat acht verschillende marmersoorten en drie verschillende afmetingen. Op aanvraag kan dit ontwerp in elke natuursteen en op maat uitgevoerd worden.

 

Deze tafel is perfect bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving. Uitgevoerd in harde natuursteen, geschikt voor buitengebruik is dit ontwerp ook een schitterende tuintafel.

 

Dit tafelontwerp is een eerbetoon aan de in 2012 overleden gekende Italiaanse architect Angelo Mangiarotti.

 

Van 18 tot 22 januari wordt deze tafel gepresenteerd op Maison et Objet in Parijs.

 

We zijn terecht fier met deze award, een mooie afsluiter van een schitterend 2018.

 

Onze beste wensen voor een gezond 2019!

 

Met vriendelijke groeten,
Alinea Design Objects